Vi erbjuder hjälp med trädgårdsarbete

Vi erbjuder hjälp med trädgårdsarbete

Enkelt att få offert för trädgårdsskötsel

När ni är i behov av hjälp med trädgårdsskötsel av något slag så är ni välkomna att kontakta oss på Vånga Trädgårdstjänst i Skärblacka. Vi som driver företaget heter Leif och Cissi och vi erbjuder både gräsklippning, dammanläggning, beskärning av fruktträd och mycket mer.

Vi utför även plattsättning, häckklippning och planterar växter så att ni får en trädgård att trivas i. Hos oss kan ni få en snabb och kostnadsfri offert för trädgårdsskötsel som ni önskar hjälp med och vi gör uppdrag för både privatpersoner och företag runt omkring i Östergötland. En del människor har ett intresse för trädgårdsskötsel och känner att det är en slags avkoppling medan andra önskar att deras trädgård var självgående. Även om man inte själv tycker om eller hinner med att ta hand om sin trädgård så ska det inte vara ett hinder för att ha en som man tycker om och trivs att vara i. Då finns vi till hands och bistår med all vår kunskap och erfarenhet gällande trädgårdsarbete.

Vare sig det handlar om regelbunden gräsklippning eller en trädgårdsröjning under våren eller hösten så har vi de redskap som behövs för jobbet. Dessutom känner vi ett stort intresse och engagemang för vårt arbete.

Gräsklippning och mycket mer

Gräsklippning och mycket mer

Det ni kan anlita oss för är som vi nämnt både trädgårdsstädning, gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning och hjälp med att plantera växter. Vi anlägger dammar och utför plattsättning samt beskär fruktträd. Gräsklippning till exempel är ju något som kan finnas ett behov av vid ett särskilt tillfälle eller om ni önskar återkommande inbokade besök av oss för kontinuerlig skötsel.

Om ni utöver detta har egna tankar eller funderingar kring hur vi kan hjälpa er så hör gärna av er för vi löser det mesta. Kanske önskar ni en offert för den trädgårdsskötsel som ni tänkt och då sätter vi ihop en utifrån er information om vad ni önskar hjälp med. En offert från oss är kostnadsfri och då kan ni jämföra i lugn och ro så att ni känner er trygga med ert val. Vi är också stolta över våra kontakter och samarbetspartners som vi jobbar med i de uppdrag då våra egna resurser inte räcker till.

Det gör att vi tillsammans kan erbjuda en väldigt bred och kompetent service till våra kunder. Trädgårdsarbete är något vi känner ett brinnande intresse för och det tror vi syns i varje projekt, litet som stort. Det är troligtvis också något som bidrar till att ni slutligen känner er nöjda med vårt färdiga arbete.