trädgårdstjänster

Hos oss på Vånga Trädgårdstjänst kan du få hjälp med ett brett utbud av trädgårdstjänster! Vi gör allt från plantering, till dammanläggningar. Läs mer om våra trädgårdstjänster!

Våra trädgårdstjänster

Låt oss på Vånga Trädgårdstjänst i Skärblacka ta hand om din trädgård! Här kan du läsa mer om våra olika trädgårdstjänster.

Skötsel av gräsmattor

Vi klipper gräsmattor för privatpersoner och företag! Håll din gräsmatta i trim under hela sommaren och njut av en vacker utemiljö – utan att behöva lyfta ett finger.

Vår / höststädning

Behöver din trädgård ett lyft inför sommaren eller vintern? Anlita oss för en vår- eller höststädning! Vi tar hand om hela din trädgård och förvandlar den till en vacker oas.

Häckklippning

Vi trimmar och klipper häckar för privatpersoner och företag. Vånga Trädgårdstjänst håller dina häckar i gott skick under årets alla säsonger. 

Plantering

Vi har bred kunskap inom plantering av växtlighet och kan se till så att din utemiljö blomstrar och frodas!

Ogräsrensning​

Vi hjälper våra kunder med rensning av ogräs i hemmiljö, på arbetsplatser eller runt om fastigheter. 

Dammanläggning

Uppdatera din trädgård med en vacker dammanläggning! Vi kommer hem till dig och tar hand om hela processen.

Trädgårdstjänster Östergötland

Låt oss göra jobbet

Vi vet att många personer gillar att jobba i trädgården, men det finns även många som inte känner att de har tiden eller orken att göra allt själv. Vi på Vånga Trädgårdstjänst finns här för er. Vi hjälper er gärna att ta hand om era trädgårdar – så att ni kan fokusera på annat.

Hur går det till?

Det är enkelt och smidigt att anlita Vånga Trädgårdstjänst för trädgårdstjänster i Östergötland! Hela processen går på tre snabba steg.

  • Anmäl ditt intresse

    Oavsett om du vill ha hjälp med ett uppdrag, eller anlita oss för en hel sommar, är du alltid välkommen att lämna en intresseanmälan!

  • Få offert

    När vi vet vad du behöver hjälp med lämnar vi alltid en offert på hela uppdraget! Vi berättar även när vi kan komma och utföra jobbet.

  • Vi tar hand om din trädgård

    Vi kommer hem till dig och ser till så att du får den bästa trädgårdshjälpen möjligt! Vi sköter om din trädgård med omsorg och noggrannhet, så att den kan fortsätta att frodas och må bra.

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande till oss om du vill efterfråga en offert, eller bara komma i kontakt med oss på Vånga Trädgårdstjänst!

Rulla till toppen