Beskärning av fruktträd

Vi hjälper dig att hålla dina fruktträd i gott skick under hela säsongen! Få en bättre skörd och gladare växter med vår hjälp.

Vi beskär dina fruktträd!

Om du har fruktträd hemma i din trädgård kanske du redan vet om att det är viktigt att beskära dem. Förutom att hålla växtligheten i schack, är det dessutom ett bra sätt att förbättra trädens skörd. Att beskära fruktträd på rätt sätt kräver en speciell teknik och rätt verktyg, något som många kanske inte besitter själva. Vi på Vånga Trädgårdstjänst kan hjälpa dig att beskära dina fruktträd på rätt sätt, så att du kan njuta av en god skörd varje år. Kontakta oss redan idag så tar vi fram en direkt offert för arbetet!

Fördelar med beskärning

01

Finare träd

Övervuxna träd tenderar att få din trädgård att se ovårdad ut. Genom att beskära fruktträden kan du ge hela din trädgård ett lyft.

02

Bättre skörd

Fruktträd som blir beskurna och omhändertagna på rätt sätt får ofta en bättre skörd av frukt än de som inte tas hand om. 

03

Välmående

Fruktträd är, precis som alla växer, beroende av ett visst underhåll för att må bra. Ge dina fruktträd en chans till ett bättre välmående!

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande till oss om du vill efterfråga en offert, eller bara komma i kontakt med oss på Vånga Trädgårdstjänst!

Rulla till toppen