TJÄNSTER

Vi erbjuder ett brett utbud av trädgårdstjänster – allt från vårstädningar, till plattsättning och rensning av ogräs. Läs mer om våra tjänster här nedan!

Vilka tjänster erbjuder vi?

Trädgårdstjänster

Vi hjälper dig att hålla trädgården i gott skick, året om. Hos oss kan du få hjälp med allt från häckklippning, till rensning av ogräs och vårstädning.

Plattsättning

Uppdatera din bostad eller fastighet med stilren plattsättning! Vi hjälper dig att skapa ett vackert, trivsamt och inbjudande resultat.

Staket

Vånga Trädgårdstjänst hjälper privatpersoner och företag att införskaffa och montera vackra staket, helt enligt era önskemål, till din bostad eller fastighet. 

Beskärning

Vi hjälper dig att hålla dina fruktträd i gott skick året om genom professionell beskärning, som  dessutom ger dig bättre skörd och kvalitet på frukten.

Vi älskar trädgård

Vi brinner för att arbeta med det vi gör. Det är en kvalitet som våra kunder älskar, på grund av att vår passion syns i våra resultat. När vi tar oss an nya uppdrag gör vi det med samma känsla och noggrannhet som om det vore vår egen trädgård vi arbetade med. Vi älskar att ge våra kunder lycka i form av en glad och välmående trädgård. Slipp stressen av att behöva sköta om din egen trädgård – låt oss på Vånga Trädgårdstjänst göra det åt dig istället.

Fördelar med att anlita ett trädgårdsföretag

Få professionell hjälp

Vi har rätt verktyg, kunskap och lång erfarenhet av att arbeta med trädgårdstjänster. Vi kan få din trädgård att blomstra.

Njut av ny växtlighet

Njut av årets alla säsonger med en blomstrande trädgård som både ger dig ny energi, och en egen oas att spendera tid i.

Slipp stressen

Med vår hjälp slipper du känna dig stressad över din trädgård. Vi sköter allt åt dig, så att du bara kan njuta istället.

Bättre resultat

Vi är proffs på det vi gör och kan skapa underverk i din trädgård. Låt oss göra det vi gör bäst och njut av resultatet.

Spara tid och energi

Spendera din lediga tid med det som du tycker om – och låt oss sköta om trädgården. Det är trots allt det vi brinner för.

Uppdatera din utemiljö

Vi kan hjälpa dig att montera staket, sätta plattor och vårstäda din trädgård. Perfekt för dig som vill uppdatera din utemiljö.

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande till oss om du vill efterfråga en offert, eller bara komma i kontakt med oss på Vånga Trädgårdstjänst!

Rulla till toppen