Plattsättning

Uppgradera din utemiljö!

Plattsättning är ett perfekt alternativ för dig som vill snygga till din utemiljö. Stenplattor fungerar bra runt om uteplatser, växthus, lusthus eller bara för dig som vill piffa till din uppfart eller miljön runt ditt hus. Vi på Vånga Trädgårdstjänst erbjuder stilren plattsättning för privatpersoner och företag runt om i Östergötland.

Ta en titt på hur processen går till!

Hur går det till?

01

Intresseanmälan

Du kontaktar oss med information om var du bor och vilka önskemål du har.

02

Få offert

Vi återkopplar till dig med en offert och en plan för hur arbetet kommer att gå till.

03

Vi gör jobbet

Vi tar hand om plattsättningen runt om din bostad på ett snabbt och tillförlitligt sätt!

Professionell plattsättning för privatpersoner och företag

Oavsett om du är privatperson, som vill anlita oss för att göra en plattsättning på din uteplats, eller företag, som kanske har en större förfrågan – är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi hjälper såväl privatpersoner som företag med plattsättning över Östergötland – och vi garanterar alltid ett vackert resultat som du garanterat kommer att älska.

Vanliga frågor om plattsättning

Vad kostar plattsättning?

Priset för plattsättning kan variera beroende på ytan och dina önskemål. För att få ett exakt pris är det lättast att kontakta oss och efterfråga en offert.

Vilka materialet jobbar ni med?

Vi arbetar med plattsättning utomhus – det vill säga stenplattor!

Behöver jag underhålla plattorna?

Plattorna är enkla att rengöra och sköta om. Du tar bäst hand om dem genom att sopa bort smuts och spola av dem under sommarhalvåret.

I vilka städer finns ni?

Vi finns tillgängliga i Östergötland, och bosatta i Skärblacka. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill efterfråga våra tjänster.

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande till oss om du vill efterfråga en offert, eller bara komma i kontakt med oss på Vånga Trädgårdstjänst!

Rulla till toppen