STAKET

Vånga Trädgårdstjänst hjälper privatpersoner och företag att montera vackra och hållbara staket runt bostäder och fastigheter.

BYGGA STAKET ÖSTERGÖTLAND

Trädgårdsstaket till bra priser

Att montera ett staket runt sin trädgård är populärt bland många villa- och fastighetsägare. Det ger ditt hus en stilren och städad look, samtidigt som det är ett fint tillskott till din bostads utemiljö. Ett staket kan också hjälpa dig att påvisa din tomtgräns, och hålla borta djur eller obehöriga människor från din bostad. Och visst är det väldigt fint också! Vi på Vånga Trädgårdstjänst hjälper dig att bygga staket i Östergötland.

Trädgårdsstaket i tre steg

  • Planering

    Vi går igenom dina behov och planerar in allt från typ av staket, till storlek och material för bygget.

  • Montering

    Vi kommer hem till dig med ditt staket och monterar det runt om din trädgård, snabbt och effektivt.

  • Färdigt staket

    När vi är färdiga har du ett sprillans nytt och fräscht trädgårdsstaket som skyddar din tomt och ger den en stilren känsla!

Få en gratis offert på trädgårdsstaket!

Vill du ha en direkt offert på ett trädgårdsstaket till din bostad? Fyll i namn, e-post och hur stor sin trädgård är (m2) här bredvid så återkommer vi så snabbt vi kan med en offert på arbetet.

Vånga Trädgårdstjänst tar hand om din trädgård!

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster – läs mer om vad vi kan göra för just dig!

Trädgård

Vi hjälper dig att hålla trädgården i gott skick, året om. Hos oss kan du få hjälp med allt från häckklippning, till beskärning av fruktträd.

Staket

Vånga Trädgårdstjänst hjälper dig att införskaffa och montera vackra staket, helt enligt dina önskemål, till din bostad eller fastighet. 

Plattsättning

Uppdatera din bostad eller fastighet med stilren plattsättning! Vi hjälper dig att skapa ett vackert och inbjudande resultat.

Kontakta oss!

Skicka ett meddelande till oss om du vill efterfråga en offert, eller bara komma i kontakt med oss på Vånga Trädgårdstjänst!

Rulla till toppen