Snabb offert för plattsättning

Snabb offert för plattsättning

Kostnad för plattsättning och snyggt resultat

Varmt välkomna att kontakta oss när ni önskar hjälp med plattsättning i er trädgård eller liknande. Vi erbjuder många olika trädgårdstjänster och plattsättning är en av dessa som är fantastiskt roligt att få göra eftersom det är ett jobb med många möjligheter och kreativa uttryck. Dessutom adderar det något alldeles särskilt till en känsla och en helhet i ens trädgård.

Önskar ni offert för plattsättning så gör vid det enkelt och kostnadsfritt och vi använder oss av pris per kvadratmeter för plattsättning. Det här är något vi exempelvis kan göra kring ett växthus eller annan odling, eller som en vacker gång genom trädgården. Bland alla våra trädgårdstjänster så kan vi utföra dammanläggning och till det kan man också använda sig av plattsättning runt omkring. Det finns verkligen så många möjligheter och ni kan gärna rådfråga oss så kan vi gemensamt ta fram en idé och ritning som ni blir nöjda med.

Kostnad för plattsättning är beroende av omfattning och materialval, men låt oss tillsammans titta på vad som kan passa er trädgård och era önskemål. Vi kommer göra allt vi kan för att förverkliga era visioner så att ni trivs och känner er nöjda med färdigställt projekt.

Kostnad för plattsättning och snyggt resultat
Pris per kvadratmeter plattsättning

Pris per kvadratmeter plattsättning

Vårt mål är att ni som kund ska känna er trygga och nöjda med både vårt arbete men också med våra kostnader och därför använder vi oss av pris per kvadratmeter för plattsättning. På det sättet är det både lättare att skapa en rättvis offert för plattsättning, men också för att det på så sätt blir rimliga kostnader för er.

Vi gör uppdrag för både privatkunder och företag runt omkring hela Östergötland och om ett uppdrag kräver mer resurser än vi har tillgång till så har vi flera professionella samarbetspartners. För oss är det både viktigt och prioriterat att bygga och bevara långsiktiga relationer både med våra kunder och med de firmor som vi samarbetar med. När ni söker hjälp med plattsättning eller andra trädgårdstjänster så jobbar vi för att det är oss ni ska vilja vända er till.

Bland våra tjänster så kan ni också anlita oss för häckklippning, ogräsrensning, gräsklippning och beskärning av fruktträd. Vi planterar växter och anlägger dammar samt tar tag i trädgårdsstädning som ofta behövs kring vår och höst. Har ni en egen idé gällande vad ni önskar hjälp med i trädgården så är vi flexibla och löser det mesta efter överenskommelse. Varmt välkomna till oss!